Prihlásiť sa  |  Zaregistrovať
sk Slovakia  / 
dnes má meniny:
Rudolf (4)
Logo
Home  ~  Kultúra  ~  

Video-Růženec „Práce s karmou“ (české titulky)

Video-Růženec „Práce s karmou“ (české titulky)
<>
icon 23.01.2022 icon 3x icon 514x
"Kvalita Božské Svobody pro vás znamená především Osvobození se od vaší karmy, osvobození se od energií, které jste v minulosti pokřivili svými činy, které nebyly v souladu s Vůlí Boha. Tyto energie vás připoutávají k fyzické rovině a dalším hustým vrstvám planety Země. A vaším základním úkolem je osvobodit se od této připoutanosti.
A tento proces osvobození neproběhne najednou. Kdyby se veškerá energie, kterou jste pokřivili v průběhu mnoha tisíc vtělení, ve vaší auře náhle aktivovala, nebyli byste schopni takovou zátěž vydržet. ...

Nejlepším kázáním bude váš osobní příklad, to, jak se chováte ve vlastním životě, to, jak přijímáte životní situace a životní zkoušky.

9. Vaší závěrečnou zkouškou ze základní Školy Zasvěcení bude ten den, kdy zjistíte, kolika lidem kolem vás musíte pomoci. A vaším největším úspěchem bude ten okamžik, kdy se upřímně zaradujete z úspěchů svých spolubratrů. Když se upřímně radujete z úspěchů lidí ve vašem okolí, tak získáváte jako momentum svých vlastních úspěchů úspěchy každého z lidí, z jejichž úspěchů máte upřímnou radost.

10. Takovým způsobem můžete rozmnožit vaše bohatství na Nebesích, bohatství vašeho kauzálního těla. Vy samotní nemusíte dělat vůbec nic, jen pomáhat a upřímně se radovat z úspěchů ostatních. Dokonce i takto si vytvoříte mnohem více zásluh a blahé karmy, než když veškeré své úsilí vynaložíte na boj se svými vlastními nedostatky. Umějte se radovat a být nadšení z úspěchů ostatních lidí.


Jak dosáhnout modlitebního stavu vědomí, video a Růženec jsou zde
Více zde: https://www.sirius-cz.net/products/ruzenec-prace-s-karmou/
PeopleSTAR (1 hodnotenie)
Ďalšie príspevky autora
Bezpečnostní pravidla, která je třeba dodržovat, aby život n...
"Žádáme vás, abyste omezili vliv masového vědomí na vás a vaše děti. Týká se to ...

23. dne každého měsíce pro lepší budoucnost!
23. dne každého měsíce je dána Božská příležitost proměnit osobní a planetární k...

TOPlist TOPlist
Stránky PeopleLovePeople používajú súbory cookie. (Ďalšie informácie).