Prihlásiť sa  |  Zaregistrovať
sk Slovakia  / 
Logo
Home  ~  Spoločnosť  ~  

Bezpečnostní pravidla, která je třeba dodržovat, aby život na planetě Zemi mohl pokračovat

Bezpečnostní pravidla, která je třeba dodržovat, aby život na planetě Zemi mohl pokračovat
<>
icon 06.04.2022 icon 18x icon 512x
"Žádáme vás, abyste omezili vliv masového vědomí na vás a vaše děti. Týká se to omezení sledování televizního vysílání, poslechu rozhlasových pořadů, poslechu nekvalitní hudby. Žádáme vás také, abyste omezili konzumaci masa, neužívali alkohol, drogy, nikotin, nehráli počítačové hry s agresivním obsahem. To jsou velmi jednoduché požadavky.

A já vám vysvětlím, proč je nutné je plnit. Všechny věci, které jsem uvedl, přispívají k poklesu vašich vibrací. A proto nejste v souladu s celkovým vibračním pozadím Země, které se rok od roku zvyšuje. Takže pokud jste v dřívějších dobách mohli dělat všechny tyto věci, nyní se pro vás stávají nebezpečnými. A s každým rokem je vše nebezpečnější a nebezpečnější.

Mnozí se snaží dostat do pohodlného stavu tím, že zvyšují dávky alkoholu nebo nikotinu, používají nové druhy takzvané „hudby“, ale tím se stále hlouběji a hlouběji dostávají do negativních stavů vědomí.

Nabízíme vám jednoduché recepty. Doporučujeme vám, abyste použili všechny prostředky, které máte k dispozici, abyste udrželi své vědomí na co nejvyšší úrovni. Pak se sladíte s vibračním pozadím planety a jste schopni udržet se na evoluční cestě vývoje.

Bohužel, velká města, jako místa koncentrace masového vědomí, nejsou schopna udržet tempo, jakým se zvyšuje úroveň vibrací planety. Život ve velkých městech se postupem času stane velmi nebezpečným. A také jsme vám ve svých Poselstvích říkali, že je třeba žít v souladu s přírodou.

Uplyne ještě několik let a vy budete hledat tato naše poselství, jako babiččiny recepty na sváteční koláče, a snažit se dodržovat to, o co vás žádáme.

Nicméně, tak jako již nelze koupit žádné suroviny, ze kterých babička vyráběla koláče, jejichž chuť si pamatujete od dětství, tak i tyto naše recepty mohou být za několik let neúčinné.

Stejně tak, jako potraviny v obchodech se nazývají jako dříve, ale stejné nejsou, jsou to umělé náhražky, tak i duchovní potrava, kterou vám vaše média nabízejí, není opravdová, ale je to náhražka, kterou ze zvyku konzumujete, ale nezažíváte uspokojení.

Současná civilizace se dostala do slepé uličky. A jediná cesta z této slepé uličky je zvednout hlavu a zamířit vzhůru – k Bohu. Musíte se vědomě rozhodnout a zvolit, co je ve vašem životě nejdůležitější: vy se všemi svými tělesnými touhami, nebo Bůh.

Musíte se pokusit odpovědět na tuto otázku do konce tohoto roku.

Dáváme naše Poselství v naději, že alespoň několik stovek nebo desítek lidí bude schopno probudit se z iluze okolního světa a probudit ostatní.

Bitva probíhá za každou duši. A vážíme si každého z vás, kteří čtete naše Poselství. Pro vás jsme připraveni udělat mnohé, ale musíte udělat první krok a požádat nás o pomoc."

Gautama Buddha
1. ledna 2011
_____________________________________________________

Kniha "Gautama Buddha" ze série "Mistři Moudrosti"

Kniha obsahuje Poselství Gautama Buddhy jáko část Učení Nanebevzatých Mistrů, předaných v 21. století prostřednictvím Posla Tat´janu N. Mikušinu.

Je v nich uvedeno mnoho Učení. Zde je několik Učení:

o změně vědomí, o současné situaci na Zemi, o vzájemném spojení mezi kataklyzmy, sociálními konflikty, válkami a úrovní vědomí lidstva,
o komunitě, o štěstí, o překonávání konfliktů, o rozlišování, о vědomí Buddhy.

S těmito a dalšími Učeními se můžete seznámit ve Poselství Velikého Učitele, které je předáno v tomto období pro pomoc lidem, aby se dostali z kritické situace na naší planetě.


ISBN 978-80-270-9779-1
Format 105x164 мм, mekká brož, 212 s.,
Praha 2021, 1. vydání, nakladatelství Powerprint.

_________________________________

Kniha "Gautama Buddha" v knihovnách ČR

Kniha "Gautama Buddha" v online-obchodech

Názory o knihách T. N. Mikušiny.

VIDEO o knize.

Jsme vděční všem dárcům, kteří přispěli na vydání této knihy!
DĚKUJEME!

Více zde: https://www.sirius-cz.net/knihy/knihy-v-cestine/kniha-gautama-buddha/



Více zde: https://www.sirius-cz.net//products/2011-01-01/
PeopleSTAR (6 hodnotenie)
Ďalšie príspevky autora
Video-Růženec „Práce s karmou“ (české titulky)
"Kvalita Božské Svobody pro vás znamená především Osvobození se od vaší karmy, o...

23. dne každého měsíce pro lepší budoucnost!
23. dne každého měsíce je dána Božská příležitost proměnit osobní a planetární k...

TOPlist TOPlist
Stránky PeopleLovePeople používajú súbory cookie. (Ďalšie informácie).