Přihlásit se  |  Zaregistrovat
cz Česká republika  / 
dnes má svátek:
Svátekpráce
Logo

Politika

(174)

Zábava

(313)

Společnost

(992)

Kultura

(488)

Sport

(67)
Http://Playyourday.com
<>
icon 08.01.2013 icon 2x icon 955x
Vysoká škola alebo profesia? Občas mi to príde ako zbytočná otázka a je mi jasné, ktorým smerom sa v živote dostanem ďalej.

Dnes je tam vonka tvrdý svet. Vyžaduje od nás vzdelanie, veľa pracovných skúseností, a v mnohých prípadoch sa pri tom musíme baviť, žiť, športovať prípadne sa venovať svojím koníčkom, priateľovi či priateľke.

Z toho dôvodu sme spolu s priateľkou založili http://Playyourday.com, kde zdielame zábavnou formou svoje každodenné skúsenosti, zážitky a príbehy o tom, ako sa nám podarilo v živote uspieť. Zachytávamé každý krok ktorý nás približuje k úspechu a aj to, ako úspech vnímame. Pretože úspech, môže byť pre mňa finančná sloboda, pre Vás štvorčlenná zdravá rodina.

Motivácia, ciele, osobný rozvoj, pozitívne myslenie prostredníctvom menej známych techník ako je napríklad pozitívna sebavrava, prípadne maľovanie cieľov, sú prístupy a metódy ktoré sami používame. V Playyourday sa im podrobne z vlastných skúseností venujeme.

Kredibilitu narozdiel od množstva blogov, nám k danej téme dáva fakt, že sme strávili spoločne roky v USA kde sme sa venovali tvrdému predaju, vedeniu týmu, recruitingu a množsvu iných. Spoločne sa s týmito skúsenosťami púšťame našími mladými študentskými očami do hlbšej analýzy správania a pomoci ostatným, žiť kažý ďeň naplno, spokojne a s úsmevom na tvári.

Navštívte nás na http://Playyourday.com, prípadne na facebooku, http://facebook.com/playyourday alebo iných sociálnych sieťach a pridajte sa do diskusie s našími čitateľmi.

Tým PlayYourDay,
Janka a Peter
PeopleSTAR (1 hodnocení)
Playyourday
TOPlist TOPlist
Stránky PeopleLovePeople používají soubory cookie. (Další informace).